sayang kamu!

Sunday, 20 November 2011

Selepas ke kelas bunga dip

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia..

Minggu leps sy telah menghadirkn dri ke kels bunga dip..ingt lg x entry leps?kalau lupe sila click di sini.pelbagai product yang telah dihasilkn oleh beliau seperti decoration hantaran,bunga pahar dip dan stokin dan lain-lain lg.

Kelas bunga dip diadakan oleh kak farah dari bungatelur.com sila la melawat blogshop beliau..kelas sepatutnye strt pukul 2 ptg tp disebabkn sesat jalan.

senang ct mmg xtau jalan..kul 3.30 br smpi di rumah kak farah.kesian beliau kene tngu lame..hehehe..sori kak =D

disebabkn mgu itu byk kenduri kahwin, jd sy seorang sahaje pelajar pd ms itu..maklum la 11/11/11.kn rmi org buat kj khwn mgu 2.jd pelajar lain postpone kels beliau.

Sy sgt seronok kerane kak farah hanye mengadap dan mengajar sy seorg..byk ilmu dan petue y telh diturunkn oleh beliau.

Diantara bunga dip dan juga butterfly stokin yang dihasilkn oleh beliau..

Ini pulak bunga dip yang telah sy buat..buat sendiri oo..kak farah tunjuk je.power jgk..hehe..
Sangat-sangat berbaloi pergi ke kelas belajar bunga dip..sgt seronok.kak farah seorg yang baik dan ramah.tak rs kekok pn duduk belajar dengn beliau..it is so fun. Nanti untuk entry akan dtg,sy akn buat tutorial cara nk buat bunga dip..seng je buatnye..tp cume kerje leceh ckit dan memerlukan tgn y seni..tgn sy xberape seni.tp insyaAllah akan dilenturkn tgn ni menjadi tgn seniwati..hehhee..=D wait for the next post..tq for reading.

8 comments:

  1. wah..x sabar nk tunggu next n3..nk blaja jgk la ;)

    ReplyDelete
  2. wahh u buat sendiri ye...kagum..hehe

    i da follow u dear :)

    ReplyDelete
  3. suka bunga dip! tp nk buat tu msti kna byk sabar kn? hehe

    ReplyDelete
  4. lepas ni boleh la buat bisnes bunga dip~

    ReplyDelete
  5. wow..
    rajinnye ikut class.. :) gud job..

    ReplyDelete
  6. uish..tak lama lagi boleh wat business terus...caiyok!

    ReplyDelete
  7. thanks girls..lps ni mmg nk buat buss bunga dip pn.tp kn blaja buat lg..harap sume boleh support sy..nnggeee=D

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^