sayang kamu!

Monday, 7 November 2011

Pinky pomander

Assalamualaikum dan hai....:D I believe that every b2b link pomander ball for giving nice effect to their wedding..i also love it very very much!!sk tgk pomander ball bergantungan..terutama sekali di pelamin..sy sgt sk PINK..jd sy suke pomander ball wrne pink..:D Sy ade terjumpa cara2 nak buat pomander ball y senang ckit.tp puncher bentuk bunge ni sush ckit nk cr...kalau sesiape tahu di mane boleh sy beli puncher in,do share with me..below is step by step in making pomander ball but i do forget the link.thanks to the owner of this pic...hheee..

5 comments:

  1. cantik gile!.. wahhhh teringin satuuu ^^ btw follow u :)

    ReplyDelete
  2. cantik dan simple.. tapi mana nak cari puncher bunga macam tu~ ada jual ke kat malaysia ea?

    ReplyDelete
  3. kalau buat bunga tgn pun comel sgt2 kan..

    ReplyDelete
  4. nia:cntk gile kn?simple je..:D

    dhiera:lynn ade cr kt kedai diy pn xde.xtau la nk cr mn.tgh searching la ni..kalo jmp,lynn share=)

    kina:mmg cmey sgt..hehe

    ReplyDelete
  5. bunga pomander yg sangat cantek~
    anyway..pasal sticky post tu...easy pissy...
    Awak dah publish post tu kan, klik "edit post" macam nak edit balik post tu, then kat bawah belah kiri ruangan menaip tu ada "post option", then nnt keluar date setting, tukar tarikh tu ke tarikh masa depan. ie:hari ni 8/11/11, so awak tukar la jadi 8/11/12 ke...so nnt post tu akan stay the first post
    boleh tengok2 kat http://godekblog.blogspot.com/2010/04/salam-semua.html
    hope awak paham..ngeee~

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^