sayang kamu!

Wednesday, 4 July 2012

Prep Wedding 12: instax mini camera

Assalamualaikum...
rajin ler plak update blog ni..hehehe.
da beli camera for my photobooth wedding..
INSTAX MINI CAMERA...yeeeaahhh!!!
seronok dapat memiliki camera besar ini..hhiiiyyaaa...
beli dari shutterzen.com...click jgn xclick.
sgt efficient process pembelian ini...supperb!!!



sebelum nak beli kene la dulu register di shutterzen.
lepas tu boleh la kite membeli belah camera2x yang di ingini..
lepas da buat order, kite perlu la membayar menggunakan bank online..
then...print screen the evidence that you pay to them..
lepas tu tunggu la postman datang rumah..ingat akan amik masa 3 hari.
rupanye hanye sehari je.hari ini order, sok da sampai.mungkin duk area KL kot..=)

ok..cara nak gune sume boleh tengok kat google ye.
ni nak cite ckit benda teruja semasa menggunakan camera ini..
sharing is caring..
ok..mase da amik gambar memang akan kua film dari camera ini..
tetapi film tu akan kosong je..tapi kte goyang2x kn ckit film tu..
makin lama gambar akan makin terang..
teruja giler kan...>.<




i bought pink camera..comey ckit..



buy this instax camera+ 1 instax mini film for only... 
no postage charge
RM210

sangat2 berbaloi ok beli benda camera ini..
boleh guna untuk wedding bride side and groom side..
sangattt jimat!!!jom ramai2 pegi serang shutterzen sebelum promo end..

till next enty gurls..bye!!!

9 comments:

  1. menariknya...tp website xle pun buka..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..noted!!thanks dear..i da betulkn.=)

      Delete
    2. nk beli filem die je..np xde ek kat website?kat promo ade...huhuhu

      Delete
    3. nah...ni utk awk!=)
      http://beeflyingtohoney.blogspot.com/2012/07/film-for-mini-instax-cameracheap.html

      Delete
  2. Thank you follow me..I already follow awak jugak Fazlien..heeee..anyway, saya pun nak letak kat guest book corner instant camera ne, tapi dia punya filem MAHAL GILAA okay!!huhuuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal cikit..tp nak jimat.kalau nak sewa lagi mahal..lg murah beli sendiri tau..=)

      Delete
    2. Ye kan..kamera dah ada nih, tinggal nak beli instant filem je...kumpul siket2 dulu, nanti bila dah hari bersejarah dah jadi banyak dahh..hehehe

      Delete
  3. menariknye..tp yg mlsnye kena slalu tukar-2 film..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak la..tp tukr2 film pn xsush sgt kn..nk kua duit bl film tu je y sush ckit..hehe=P

      Delete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^