sayang kamu!

Wednesday, 11 July 2012

wedding prep 13: ipad + ipod

Assalamualaikum..
wedding prep today..hantaran for him. hantaran utk nikah nanti adalah 7 berbalas 5 dulang..
hari ni nk review 2 dari 7 hantaran yang telh dibeli..ipad dan ipod..
mula2 nak cite pasal ipad..biase la ikut trend kan..nak ipad 3 je..maklum la baru kelua..
jadi kami pun telah berputus utk membeli ipad 3..memang banyak kegunaan..especially for my 
future husband yang sgt berteknologi tinggi..ok..beli la satu untuk si dia.
ipad ni dibeli di epicentre the curve..beli ipad dapat kad epicentre..10% discount for any purchase.
nanti senang nk beli lg sebab da ade kad discount ni..=)
amik dari google sebab xamik pn gambar..hehe.





lepas beli ipad 3..terase nak beli ipod pulak..jadi kopak la duit sebab beli ipod untuk dijadikan jam hantaran.



total duit yang melayang..

Ipad 3 include cover =RM2500
Ipod nano include watch band = RM600

total damages : RM3100..

baru 2 hantaran da lebih RM3000..
lagi 5 hantaran for him akan diupdate kemudian..
till the next entry..>.<









No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^