sayang kamu!

Monday, 16 July 2012

pre wedding back to school part 2

assalamualaikum...helo lovelies..>.<

hari ni nak update my pre wedding..hari tue da buat part 1 punye..click cini.
hari ni nak buat my pre wedding back to school part 2..hehe..
maklumlah pre wedding yang ade jalan cerite mesti la nak buat banyak entry..
baru la menarik..hehehe(perasan ade org nak bc) >.<

ok..jom layan pic di bawah..

proses mengedit di photoscape mengambil mase 15minit dan hasilnya..taaaddaaaaaaa!!!!

mane die ni..lambat betul..nak amik fixie je pun...

lallaalalala...hai cik adik manis >.<

jom gi jejalan..awk jalan kaki, saya naik fixie...hahaahahaha

to be continued in pre wedding part 3..hahahaah..kasi panjang cikit cite.

nantikan..(ade ke orang nak tengok..perasan***)
ok...till next entry yahhh!!
bubye...:)




6 comments:

  1. ade yg bc n tgok tau...hehehe....comel je mengimbau zaman2 skolah..sporting tunang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..ade ke y tgk..ingt kite syok sndri.blog ni di buat pn sb nt da kahwin,ade anak,boleh die tgk perjalanan mummy daddy die..hehe..thanks sudi membc:)

      Delete
  2. Heee..bila tgk awak dah pre wed saya rasa makib tak sabar nih nak pre wed..theme kita sama je, guna baju sekolah dan suasana sekolah..heeee

    ReplyDelete
  3. Org lain buat,kite pun terase la nk buat..ade jgk experience n kenangan..hehe

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI RAYA fazlien... aniway.shoot kt sekolah mana tu??

    awak tepen kan?? soon nk tnye byk bende.hope fazlien dapt mmbntu la yer..

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^