sayang kamu!

Thursday, 1 November 2012

wedding review : photobooth

Assalamualaikum lovely readers..
da lama sangat da tak mengupdate blog..sejak menjak jadi wife ni banyak keje nak kene settle kan..hehe.
hari ini nak review pasal my photobooth corner masa wedding di putrajaya. I hire vendor thephotoboothcorner untuk memeriahkan lagi majlis kami..servis yang telah diberikan oleh mereka(copy paste je dari fb diorg..hehe)

1. backdrop (10'x10') with customised design

2. 1 x guestbook + guestbook table deco 

3. props ( assorted mouth n mustache stick, frame, chalkboard) 

4. 2 x canvas printing (16"x24" + 20"x30" ) + 1 x rented easel 

5. 3 x instax mini film boxes (30pcs)

mesti ramai yang da bekerjasama dengan diorang..mereka sangat baik dan peramah..penuh guestbook dengan gambar2 friends and family..sangat berpuas hati. untuk b2b yang nak buat photobooth ni, boleh la pilih vendor ni..superb!!!bagi saya photobooth ni sangat penting sebab friends and family boleh bergambar di sini sambil memegang pelbagai props..mereka pun jadi lebih gembira dan excited nak bergambar.hehe..lagi 1, nanti diorang akan tulis ucapan di guestbook dan kite boleh tengok ucapan yang telah ditulis sambil gelak2..;p
kesimpulannye..photobooth+guestbook sangat penting untuk memeriahkan suasana perkahwinan

jom layan gambar..
guestbook and props

backdrop

kami yang comel>.<

family

friends
we have so much fun by having this photobooth corner. so girls and b2b, do search their blog and facebook thephotoboothcorner for more pictures or enquiries..

done with my wedding photobooth review..till next enty..see yaa!


3 comments:

  1. lyn best ye kadi isteri dan suri umah? busy jage suami ye :) dija wat photobooth sendiri tuk akad nikah, sebab pelamin dah ade kat dewan :)

    ReplyDelete
  2. cantekkk!!

    nanti dekat2 nk wed sya incl them dLm List survey =) best kan ade photobooth.heehhe

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^