sayang kamu!

Tuesday, 16 October 2012

outdoor portraiture at Taman Botani

Assalamualaikum..hai sweeties..kali ini entry untuk outdoor portraiture..My Official Photographer for my wedding in Putrajaya is Lembayung senja. before ni da mention my OP dekt entry2 sebelum ni..they are really awesome.sangat menarik gambar2 die dan sangat senang bekerjasama dengan mereka..B2B yang tengah mencari OP untuk wedding, Lembayung Senja Photography is highly recommended!! for B2B blogger ade discount lagi..click here

jom layan gambar2 kami di bawah ni..pictures credit to Lembayung Senja. wingman : AzamHashim







bila tengok balik gambar2 ni macam xpercaya je kitorang buat action ni semua..hehehe.gambar2 nampak sangat natural..credit to my OP..saya dan husband sangat berpuas hati..thanks Lembayung Senja..:)
for more pictures and info do browse Lembayung Senja Photography Blog
okay then..till next entry..bubye!!!

2 comments:

  1. cantik gmbar..lain dari lain....

    ReplyDelete
  2. alala comelnye, kelakar tgk gambar rujhan trbang.. ala lyn cam out of bdgt nak amk op mahal2.. dija mayb tempah utk outdoor je, nak jimat, yg len tu tgk jela sape2 nk amk gamba nnt..hee lyn comel sgt :)

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^