sayang kamu!

Friday, 12 October 2012

wedding note

assalamualaikum..
hello sweeties..hari ni nak update cikit our wedding attire, MUA, & OP dari majlis perkahwinan di melaka(bride's side) dan putrajaya(groom's side).rasa macam lagi teratur kalau buat entry mcm ni..nanti B2B boleh la tengok2.mana la tau berminat dengan vendor yang i pilih.hehe...walaupun preparation agak kelam kabut dan xtentu arah tapi semua majlis berjalan dengan lancar..Alhamdulillah.:)
pictures below taken from my friend & OP..

SOLEMNIZATION
bride attire : DIY
veil : Jakel Shah Alam
groom attire : A to Z
MUA : D'jelita Andaman
bridal fresh flower Handbouquet : DIY
mini dais : DIY
MALAM BERINAI
bridal & groom attire : D'jelita Andaman (Melaka) 
MUA  : D'jelita Andaman
pelamin : D'jelita Andaman
Bridal Handbouquet : DIY

BRIDE'S SIDE RECEPTION
bridal & groom attire : D'jelita Andaman (Melaka) 
MUA  : D'jelita Andaman
Bridal Handbouquet : D'jelita Andaman

CAKE WEDDING DRESS

bridal & groom attire : D'jelita Andaman (Melaka) 
MUA  : D'jelita Andaman
Bridal Handbouquet : D'jelita Andaman


GROOM'S SIDE RECEPTION

bridal & groom attire : Miszalya Yahya 
MUA  : Fareha Rahmat
Bridal Handbouquet : DIY

OP : Lembayung Senja Photography



nanti akan di update full each of the reception..till the next entry..bubye!!

3 comments:

  1. wah lyn.. banyaknye baju tukar2..hee dija pakai satu je lagipun buat kat dewan nanti :) berat tak pakai kat kepala tu?

    ReplyDelete
  2. wah banyaknye tukar baju? :) dija nanti pakai sekali je sebab buat kat dewan kan tak ade mase tukar baju, xberat ke lyn pakai kat kepala tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade lg byk tau..kite buat 7 persalinn.kt ats kepala tu xbert sgt pn.kalau buat kt dewn mmg pki 1 bj jela tp kn voke ckit.hehe

      Delete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^