sayang kamu!

Wednesday, 10 October 2012

sah!!dia suami saya...;)

assalamualaikum sweeties...:)
da nak dekat 2 minggu bergelar isteri kepada suami..perasaan sekarang ni sgt la bahagia.hehe..
baru sekarang berkesempatan nak update di blog..tak perlu la nak tulis banyak2 di blog...
layan jela gambar2 ni..hehe..diambil semasa majlis nikah di melaka pada 28 september 2012..

upacara batal air sembahyang

my diy mini dais
gadis dan jejaka dulang

khemah VIP & Pengantin
with my diy handbouquet
~love~
ni suami saya >.<
 till next entry..bubye!!!

11 comments:

  1. tahniah2....cantik n sweet pink....

    ReplyDelete
  2. cantik La dear..pink nmpk sweet je..
    congratz ye.. =)

    ReplyDelete
  3. lyn.. jelesnye tak dapat gi kenduri lyn, comel sangat, nanti kenduri dijah datang tau ajak suami, rujhan sekali tau.. nanti upload pic banyak2 lagi :) insyaAllah kenduri dija sara ngan mas pun datang, boleh la jumpe sarah, sarah perot dah membesar hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dijah..hehe.2la..np xdtg.rugi je..kalau tak boleh amik gmbr sm2.insyaallah majlis dijah kalau rujhan frenkite dtg la..nk jmp korg sume..rindu sgt>.<

      Delete
    2. zaki tak cuti time tu, rindu lyn gak, sara pun dah nampak perpt dah time tu :)

      Delete
  4. woo sume pink!..

    tak terdaya mata nak nengok..

    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib husband i ikut je i nak pakai pink..hehe;p

      Delete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^