sayang kamu!

Saturday, 15 September 2012

countdown pre wedding

Assalamualaikum gurls..
hari ni nak update pasal pre wedding countdown..saje je menggatal buat countdown plak..da alang-alang pergi floria kat putrajaya,so amik la gambar di sana..photographer nye adalah my sistar..die juga lah y melukis dan menulis di whiteboard ini..comel kan?kami hanya posing2 saje..jom layan...:)









till next entry..:)

Monday, 10 September 2012

undangan ke majlis perkahwinan kami di melaka

assalamualaikum.kami dah nak kahwin =D

Kami, Wan Mohd Rujhan Raqibi b Wan Mohd Roslan & Norhidayatul Fazlien binti Zakaria dengan Seikhlas hati ingin menjemput Encik/Puan/tuan/Cik ke majlis perkahwinan kami.

Majlis Resepsi Pengantin Perempuan:
Tarikh:29 September 2012 (sabtu)
Masa : 11 pagi hingga 3 petang
turut mengundang seisi Keluarga
bersanding : 12:00 tengahari
Tempat: 54,Jalan Cempaka 9, taman Seri Cempaka Peringgit, 75400 Melaka

Majlis Resepsi Pengantin Lelaki:
Tarikh: 6 Oktober 2012 (sabtu)
Masa: 11 pagi hingga 3 petang
turut mengundang seisi keluarga
Jamuan Makan: 11 pagi hingga 3 petang
Tempat: 26,jalan P14d2/1, Presint 14, 62050 Putrajaya

kami berharap kehadiran anda ke majlis perkahwinan kami dapat memeriahkan dan mengundang keberkatan dari Allah SWT.




B2B yang nak datang boleh pm sy alamat..sy boleh pos kan kad kahwin sy...

till next entry gurls..bubye!!

pre wedding back to school part 3

assalamumualaikum lovelies..:)

lame sangat da tinggal kn blog ni..sibuk bebenar menyiapkan diri untuk perkahwinan ini..
da kurang sibuk sekarang ni boleh update banyak2 cikit for the preparation yang telah dibuat..
hampir 80% da siap untuk kahwin ini..ok..sekarang nak sambung my pre wedding school part 3..
enjoy je la gambar ye...:)







tamat sudah my pre wedding back to schooll..hope enjoy the gambar..hehe.
eventhough nampak kaku masing-masing di dalam gambar tapi kami still happy and dapat mengimbau kembali zaman percintaan dulu.cewaahh!!..

till next entry..bubye:)

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^