sayang kamu!

Thursday, 1 December 2011

Koleksi bunga dip ku

Assalamualaikum and hello dearest readers…


 

Hari ini sy nak cite psl koleksi bunga dip…suke sgt bunga dip.syok buat bunga ini..boleh main celup2 je.sgt sesuai kalau B2B nak buat sebagai bunga pahar, souvenir, dan jg bunga tgn..

Sy telah menghasilkan beberapa karya teragung..ceh..sume buat gune tgn xberape seni ni..mule2 mmg sush nak buat..lagi lagi bunga rose..sgt leceh..hbs tgn melecit.hehehe=D

Tapi bile da buat 1 rase nak buat la lg..hasilnye sile lihat di bwh..enjoy seeing..hahaha

hydrangea whityblue

rose merah

hydrangea purple shining

gold twin tulip..canggih nau name

silver single tulip..da ade twin mesti nak single.hahaha

blue lily

koleksi ku baru ade 6..akan ku tambah dr mase ke semasa =D
 

Cantik x korg rs? I ingt nak buat business bunga dip..tapi skrg baru buat bunga dip pahar..leps ni nak buat bunga dip tgn plak..hrp la diri ini rajin.hehhee..ape kate kamu semua?

boleh x I nak buat business ni ke da rmi y buat….I love my creation to be used by others..waaahh gitu..creation la sgt..nnggeee=D

Harap sume B2B and all readers dpt bg support..yela..nak cari duit lebih utk buat majlis wedding yang grand ckit..kene la cari dt poket sendiri.zaman sekarg sume bnd da mhl kn..

Kene ade ikhitar..setakat I y bergelar student mmg xde income lgsng.hahaha..

Ade sesiape yang berminat??ke ade komen2 supaya sy dpt memperbaiki lg hasil nukilan ku ini..

Thanks for ur all support..
 


 


 


 


 


 

13 comments:

  1. lynn! chantik laa. buatkan boleh? hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh..biar i buatkan..berani ke?baru2 nak belajar ni..i buat,u byr..hehehehe.special promo 4 u..

    ReplyDelete
  3. dear, not bad ur trials.. sangat support if nak buat business. ape kate lien try buat giveaway. mesti bole promote among the b2bs!!

    ReplyDelete
  4. nuha:mmg terpk nak buat..tp kene cantik kn dl seni tgn.tkt org xsk plak nak gune bile nikah/tunang..hehe.akan di pk kn semula.thanks dear

    ReplyDelete
  5. waaa..
    cantiknya..kreatif tgn awk ekhhh.. kagum.
    eh, doing bisnes is gud la.. lagi2 awk ada bakat.. :)

    ReplyDelete
  6. br belaja tp canteknyer!!!!!ada amek kelas ke??sangat jelesssssssssss

    ReplyDelete
  7. cantiknye..buat la tutorial step by step..mudah nak folo buat :)

    ReplyDelete
  8. wailin: thanks dear.ade amik kels.tp utk skali je.sgt berbaloi.

    cik mila: da buat da step by step..entry lama.tp xstep sgt la..insyaAllah ade ms i buat=D

    ReplyDelete
  9. tatau nak cakap camne.sangat kreatif okkkkk.i ni tak reti nak diy sangat.huahua

    goodluck dear.ok dah tu.sila tambahkan koleksi lagi :p

    ReplyDelete
  10. cik zimie: thanks..tgh berusaha nak tambah kn koleksi lg ni.=D

    ReplyDelete
  11. cantik..masa wedding i dulu i buat jgk, konon nk wat bisnes lepas tu..tp tak larat dh..cukup la sekali, sgt la cerewet bunga dip ni..huhuhu

    ReplyDelete
  12. cantek bunga dip tu . follow u jugak :)

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^