sayang kamu!

Friday, 9 December 2011

dip jalinan kasih.

Assalamualaikum..hello semua..
seronoknye mlm jumaat..boleh tdo lm2..tak pyh pk nak pegi kj sok.hehehe.
hari ini nak tunjuk koleksi bunga dip saya..saje saje nak buat..
mane la tau nak buat business ckit..boleh buat giveaway utk first opening.heheh.
hope gurls b2b boleh support sy..





nak bagi nama bunga ni jalinan kasih...nama yang comel..
bunga pahar ni boleh diy utk my wedding nt.
kene buat dari sekarang sb nak buat dlm 200 batang.


8 comments:

  1. fazlien sgt rajin. dan mempunyai tgn yg sgt berseni dan kreatif. sukesuke suke. hehe.

    ReplyDelete
  2. ambaoi nama diaaa....
    jalinan kasih..
    tak tahan..
    hiksss.. ^_^v

    cantik sgt.. pandai fazlien buat..tergoda tgk hijau + biru tu..gudluck fazlien.. :)

    ReplyDelete
  3. fazlien, u amek order tak? hehe. :P

    ReplyDelete
  4. hahaha..nm saje nak bagi pwr ckit..thanks for the compliment

    atiqah:amik order?tngu i asah bakat lg ckit eh..thanks dear=D

    ReplyDelete
  5. lyn, mintak email address pls. nuha nak propose sumthing. cewah. or email me at hayatihanisah@gmail.com :)

    http://nuhahayati.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. fazlien, wedding i bulan depan. agak-agak u nak amek order tak? nak penuhkan 2 pahar jer.

    ReplyDelete
  7. haha..so sweet la u gurls..
    atiqah nak order yang cmne?nt i try buat..hehe.

    ReplyDelete
  8. bak email u. kita discuss panjang sket. :)

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^