sayang kamu!

Thursday, 8 December 2011

honeymoon cruise..






Assalamualaikum..

Tadi kt offce dpt email dr member..world biggest ship-Oasis of seas
pegi honeymoon naik kapal je da cukup..sume ade..yang xcy nye shopping pun boleh..
aishh...zaman serba canggih sekarang ni.



kapal 10 tingkat..mesti ade lif kn..jenuh nak naik tangge.



mandi kolam di atas lautan.
da mcm kondo da..
akiviti ini dilakukan di atas kapal??


nak panjat gunung atas air..heheh

atas kapal pun ade marry go around.

wedding hall..ahhaha






library ke ni?


tempat tinggal..mcm nak duk setahun
ade coach..jgn main2..

syok x dpt naik kapal je..tapi bahaya ckit sb atas air kan..mcm2 ble jadi..tkt jd titanic plak.
terlampau menampung bebanan yang sgt bert akhirnye timbus di lautan...hehehe

7 comments:

  1. wahhh..
    menanges tgk hanimoon mewah cm ni..haha..
    kagum2.. ;p

    ReplyDelete
  2. haah..takut jadi mcm titanic plak...hihi

    ReplyDelete
  3. dulu kan pernah teringin nak honeymoon atas cruise lepas tu ada sorang patient saya ni suka pegi oliday, saya tanye la naik cruise best x?
    dia kate mula2 memang best. lepas hari ke3 / 4 macam tu dah mula boring sebab xdapat keluar ke mana2. then, pegi kasino aje la~

    ReplyDelete
  4. wow mcm2 ada atas kapal! heheh tp mmg agak takot ar kalo laut2 ni.huhu ag2 kalo xpndai berenang

    ReplyDelete
  5. sara mmg verangan nk honeymoon atas cruise.. mmg tingin sgt sgt. haha. tp tatau cruise mana yg best. tp kn dear titanic sb buritan dia langgar iceberg yg x nmpk di bhgn bawah. sb tu tenggelam. tp risiko ttp juga tinggi. haha. :p

    ReplyDelete
  6. whoaaaa..bestnye..mcm2 aktiviti boleh buat

    ReplyDelete
  7. hanye boleh berangan jela..tkt nk lm2 dlm air.risiko tinggi gile kalau jd pape..lg2 my fiancee tkt air laut..hehehe.mmg xpegi la jwbnye..

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^