sayang kamu!

Wednesday, 21 December 2011

dip hand bouquet

Assalamualaikum..

lame gile xupdate blog.hehe..sibuk blokwalking dan menjaja my giveaway..hehe.
hari ni nak update my bunga dip hand bouquet.da lame da buat HB ni tapi xde sape kt umah y nak tolg jadi model..mak dan bapa mmg la xnk kn..semlm tetibe je sedara dtg..gune kn la budak2 kecik ini menjadi model bunga dip..layankan..





hahaha..pndi kot budak2 ni posing..baru 1 HB buat..tgh buat HB lagi 1 tapi tngu model ade baru la boleh publish..hehe..sesiape nak tempah HB ni sila la email me..any colour n flower pun boleh request..any comment or inquiry, please drop at comment below.=D

thanks for viewing..

5 comments:

  1. wahh....comel la yang...bape tu sejambak?

    ReplyDelete
  2. bunga dip??camner nak buat ea?susah tak?macam nak try bila tgok hasil yg kamu buat..huhu

    ReplyDelete
  3. hahahah..
    pandailah dorang posing.. comel!

    ReplyDelete
  4. cik chinta:ingt nk jual RM60.xsurvey lg harga market.hehe..

    cik enul:nt i buat tutorial.tp skrg xde ms sgt la.sbk bekerja..hehe

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^