sayang kamu!

Thursday, 10 November 2011

CONTEST photography session gift

Note: this entry is EXTREMELY IMPORTANT!!

Perhatian kepada semua blogger terutamanye B2B blogger..mcm penting je bunyi nye.hehehe…

hafizudinhamdan seorang photographer muda(ayat bodek..ngeee)telah membuat 1 contest..

pertandingan mengomen satu atau dua atau beberapa gmbr y ade di dlm blognye.

Dengan ayat y mudah, blogger perlu buat 1 entry cerita psl gmbr dan email kepada beliau..sgt mudah!!hheee..jom join bermai ramai

Hadiahnye adalah sesi photography selama 2jam dan 1 frame size A3.


 

Nmpk mcm mudh tp bg blogger baru mcm cy mmg sush giler la!!:B

Tp y paling mencabar untuk blogger br mcm sy adalah syarat2 utk menyertai pertandingan ini:

Peserta mesti seorg BLOGGER dan mempunyai follower MINIMUM 50 org..


 


hhhuuuaaaaa!!!sob…sob…


 

Mn sy ade follower rmi cm2..please HELP ME!!

Kesimpulannye..kepada B2B blogger dan blogger2 lain,follow me..nngeee =)

Tarikh ttp penyertaan adalah pada 10 december 2011..lg 30 hari.

Sy nak msk pertandingan ini.walaupn sy tau sy xpandai menilai kesenian sesuatu gmbr, tp sy ingin mencuba.

Sy nak masuk pertandingan ni… 30 days to go for me to find another 40 followers =(

2 comments:

  1. good luck lynn! chaiyok! mari ramai2 folo blog cik lynn kite ni~

    ReplyDelete
  2. hahaa..thanks dhiera..sokongan kuat ni..hikhik^.^

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^