sayang kamu!

Saturday, 26 November 2011

Contest photography gift by Hafizudinhamdan

Assalamualaikum and hello to all readers..

Ingat lagi x entry psl sy nak msk contest free 2 hours photography session..kalau xingat click disini utk mengetahui lebih lnjut..nggee=D

Syarat yang xdapat sy penuhi 2 weeks ago adalah mempunyai MINIMUM 50 followers..Akhirnye hari ini sy berjaya walaupn baru berkecimpung dlm dunia berblogging ini..tahniah kepada diri sediri.

Sebenarnye sy xreti nak mengarang ayat power2..hafizudinhamdan akan menilai berdasarkn kehebatan pengarangannye..sy hnaye mencube..manela tau photographer sorg ni terpikat dengan karangan ku ini…wweee(gedikss giler)

Contests photography session gift bermule disini..(berdebar gile jantung..dub dub..dub dub)

Banyak gile gambar yang nk komen kn sb sume super duper chantekk!!tp setelah ditapis berulang kali,inilah gambar2 yang bile kite tgk balik boleh terimbau kenangan y sweet mweet itu..


 

http://www.hafizudinhamdan.com/blog/?p=355


Ini mesti mase nk lafazkn 'aku terime nikahnye…..'..ke tak??hehehe.menyayat hati giler tgk gmbar ini..bukan sume lelaki ye boleh menangis depan khalayak rmi kerane terlalu gembire..kebanyakn perempuan je y nk nangis sb dpt cinta hati..nngee=D

Gambar ini di black white kn sgt sesuai bile da tua2 tgk blik detik detik yang indah..boleh menangis laa tgk gmbr ini dan terase diri mude bile tgk 30 thn akn dtg…superb pic!! Next….


Hahaha..terselah muke 'gatal' groom ni..opss..this is my first impression for this pic..bile tgk balik gmbar ini terpikir di dalam otak…(pantas gile photographer ni snap this sweet moment) memang sgt cantik…dari kesedihan seperti pic di ats terus ke kegembiraan yang xterbelah bahagi..bride plak malu malu kucing..reaksi yang sgt natural dan spontan..sooo sweet momentoz for pasangan br je bernikah.(nak jgk comel2 cmni)..next pic


 



 

Seriously cantik gambar ni..kejelasan muka mengkaburi kekaburan tudung..ayt ape ni?haha…bole lee..refleksi dua cermin..big mirror focus more on the nikah attire..another mirror focus on the eye..ala ala dari mata turun ke hati gitu.hakhaks..

camne boleh terpikir nak snap gmbr cmni?confius2…mmg da keje photographer..pandai la bikin gmbr y mencairkn kn.soalan y xpatut ditanye..ape punye tuurrr la!!nggeee=D next pic


 


 

http://www.hafizudinhamdan.com/blog/?p=347


Ini paling best sb makanan kn..sape y xsuke mkn kt dunia ni.makanan adalah keperluan untuk kite hdp..kalo xmkn,maknenye xlengkap la hidup seseorang..umpama pungguk rindukn bulan..merapu gile peribahase..kembali kepada tajuk..

This pic I like the most because the focus on the center..cmne nta nk focus kn kt tgh2 tu.bahagian depan dan belakang dikaburkn..hanye bride,groom,food and waiter yang jelas. Sharpness is the key of the quality pic..btl ke?hahhaha..mmg berkualiti btl pic ni..thumbs up!!next..


 

http://www.hafizudinhamdan.com/blog/?p=352


 


Wow…romantic giler pasangan ini..cahaya kuning matahari dari belakang menyelubungi bahagian belakang.lighting cantikk...don't say anything,only move your body.hahhaa..mengarut giler nk jelas kn.

Nk dtg dekat…xnk dtg dekat.(kaki berkate-kate)..gengaman tgnmu merentap jiwaku(tgn berkate-kate)fuuhh..pengsan kalo tgn kaki nak ckp.

All the pictures are very very nice,sweet,creative and sharp..patutla nak upah kameremen bkn main mhl lg..hehhe..tanpa sepatah kate,hanye gambar menjadi simbolik cinta kita..ceewwaahh!!gile kelam kabut ayt..terime jela ayt2 ini pembaca ye..=P

Harap ayat2 saye boleh diterime dan tidak menyakiti hati sesiape sama y ade masih hidup atau pn sudah meningaal dunia..thanks to all photographers that gives back the past sweet memory..

SEKIAN..wish me luck even though the chance is very very low..thanks to hafizudin because gives me opportunity untk mengarang karangan SPM yang lm ditinggal kn..hhehhee..

3 comments:

  1. good luck dear.. saya pun nak join tapi belum berkesempatan nak mengarang~ wuwu

    ReplyDelete
  2. gudluck fazlien... thanx drop by my blog :)

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^