sayang kamu!

Tuesday, 3 January 2012

Contest by IzaFiza : When u be the biggest part of me

Assalamualaikum dan hello bloggers=)

nak join contest ni..da last day br terperasan.hahaha..
contest ini dianjurkan oleh noorhafizah Musa di blognye iaitu My journey through time.


syarat penyertaan:
copy paste from her blog..
  1. Buat entri yang bertajuk Contest by IzaFiza : When u be the biggest part of me.
  2. Copy banner atas dan link ke entri contest.
  3. Pilih SEKEPING gambar bertemakan majlis perkahwinan.
  4. Anda bebas memilih gambar majlis anda sendiri atau perkahwinan sedara mara atau kawan-kawan.
  5. Kriteria yang dipilih adalah gambar yang CERIA, KREATIF dan TAK SKEMA sangat. Kalau CANDID lagi bagus.
  6. Tulis penerangan berkaitan gambar melebihi 3 baris ayat.
  7. Tag DUA orang blogger untuk sama-sama memeriahkan contest ini.
  8. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri ini.
  9. Boleh jadi follower IzaFiza supaya anda sentiasa tahu perkembangan contest.

Hadiah-hadiahnya adalah :
Gambar menarik sangat   : WANG TUNAI RM80
Gambar menarik la jugak : WANG TUNAI RM50
Gambar boleh tahan la     : WANG TUNAI RM20

Tarikh tutup contest :
03 Januari 2012




sebenarnye penat nk mencari gmbr candid ni..tapi sb nk menyertai contest akhir2 minit
jenuh pegi cari facebook..kot2 ade muke ku terseli di gmbr mane2 majlis perkahwinan.
akhirnye dapat la beberape keping..tapi cik izafiza nak sekeping sahaje gambar menarik sangat.hehehe..


caption di facebook: gle ramai btol bini die hahaha

My very first schoolmate y kawen..noraini raimi..boleh dikatekn reunion kecil..mase ni xboleh nak kawal 
sorg2 supaya memberi kerjasama.maklumlah perempuan bl da 5 tahun tak berjumpe.sakan bercerite..tiba satu suara bergema.."perhatian!!sila senyap"haha..cuak gile.saje je nak kawal keadaan y xterkawal..
baru la dpt snap gmbr y sempurna..tapi ni gmbr ms tgh kecoh.baru la nm nye candid kn..
kalau xbagitau pun sume mst da tau..arrow 2 mestilah saya dihalang oleh jambakan rose merah..=D


saya nak tag 2 org pertama y follow my blog<3




No comments:

Post a Comment

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^