sayang kamu!

Sunday, 15 January 2012

2012 Special Giveaway

Assalamualaikum my dearest readers.

nk join giveaway lagi..ahaks.maaf la saya ni gile giveaway..
maklum la xpernah nak lucky bab2 giveaway ni.

giveaway Teha Dessert.
1) Buat 1 entry tentang giveaway ini yang bertajuk 2012 Special Giveaway.
2) Tepekkan banner giveaway ini dalam entry anda dan link kan sekali ke entry ini.
3) Bagi yang mempunyai akaun facebook sila add facebook Teha DessertWAJIBtau! =)
4) WAJIB share giveaway ini di laman sosial anda (facebook, twitter, tumbler, etc)
5) Nak follow? Silakan.. Tak nak follow? Takde masalah.. It is not compulsory =)
6) Tag minimum seorang kawan untuk join giveaway ini.
7) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen. (notice me jika anda tiada akaun facebook)
8) Tarikh tamat giveaway adalah pada 31 January 2012



saya da join giveaway ni..
jom ramai2 meriahkan giveaway ni.

hadiah sgt menarik..makanan yoo..

16 biji Red Velvet cupcake untuk warga Kuala Lumpur
yeah...saya warga kuala lumpur..dapat red velvet cupcake!

saya nak tag beberape kawan baru saye..hehe


DONE!!


2 comments:

  1. thanks for joining.tapi kamu tak follow syarat ke 3 la dear.sy xde terima friend request dari norhidayatul fazlien T__T

    ReplyDelete
  2. OMG.. i've been tag!!! Tq kamu =)

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^