sayang kamu!

Tuesday, 3 January 2012

contest kasut wedding impian

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia=D

hari ni saya nak join contest kasut wedding impian saya..
contest ini dibuat sempena birthday sitti nurs. beliau sgt bermurah hati untuk memberikan 
kasut buatan sendiri kepada b2b y bertuah..sy nak tuah tu..hehe.
sitti nurs adalah pereka fesyen Rumah Kebaya Malaysia(RKM). xsngke kot tgn berseni.
kagum sgt2 sesiape y jd pereka fesyen ni. ayu je akak ni..(bkn nak memujji ye kak tp mmg ayu)hehe=)
bile digodek2 blog RKM dan blog beliau sendiri xsngke sgt cantik fesyen kebaya ni.
ingt kebaya y mcm dulu2..pki kain terbelah ngn kebaya ketat.xsngke kebaya dress pn ade..
design kn utk sy dress kebaya boleh?tapi saya debab ckit..hehe

syarat penyertaan:

copy dari blog sitti nurs

1. B2B yang mempunyai Blog khusus menceritakan perjalanan/preparation weddingnya.
2. Buat Entry yang menceritakan "kasut wedding impian anda"
3. Letak banner dengan 1 gambar, Salah satu baju Kebaya wedding By Sitti Nurs yang anda sukai, dan link kan dengan website : www.rumahkebaya.com.my. 
4. Follow dan Link blog Sitti Nurs untuk memudahkan saya mengupdatesnya :)
5. Pemenang akan diumumkan pada tarikh 31 Januari 2012.
6. Hadiah boleh di ambil sendiri ke
 gallery Rumah Kebaya Malaysia (RKM) atau boleh juga kami pos kan.

1. saya adalah blogger bride to be.. beeflyingtohoney.blogspot.com

2. ini adalah entry untuk menceritakan kasut wedding impian saya.

3 di bawah ini adalah baju wedding sentuhan sitti nurs y sgt saya suka.
sebab ape saya suke baju ni?sebab ade ciri2 dress ckit..
nak pki kebaya ketat tkt nmpk pulak lemak 20sen..=P



4. saya dah follow and also link blog sitti nurs


..................................................................................................................................................................

kasut wedding impian..


o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o
o

suke kasut yang ade berlian..blink2x mata..
source: drama Korea prosecutor princess




pinky shoes..suke2.simple but very nice.
cantik kalau pki bj pink putih..




bukan setakat baju je nak ade bunga 3d..kasut pun nk jgk.baru la padan ngn baju 3d flower nt.
lagi cantik kalau pelamin pn gune paper flower..sweet je kasut ni..sgt cantik!!sukenye..



butterfly landing di kaki..kasut bertutup.terselah dengan adanye butterfly.suke...
blink2..tapi nanti xnampak la inai di kaki kn..still suke the design.

ini semua adalah kasut impian dan idaman saya..akan tetapi saya kurang boleh menyarungkn kasut2 cantik ini di kaki ku kerana my groom to be sgt comel..tkt bride lagi tinggi dari groom..hikhik..
kasut lawa2 ni sume nye tinggi melangit.haish...=(

tapi kak sitti nurs bermurah hati nak give away her shoes.tgk dari gmbr mcm xberape nak tinggi kn..
tinggi2x pun sy nak try jgk..mane la tau bertuah bdn..thanks kak bg kt saya.=P
sgt cantik beliau mendesign kasut ini.sungguh cantik batu permata y dihiasi..

this is her giveaway prize.



sape yang bertuah akan diumumkan pada 31/01/2012
jom rmi2 join..jom....

2 comments:

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^