sayang kamu!

Monday, 13 February 2012

Wedding Prep. 1 : Bunga duduk

Assalamualaikum..

hello gurls and bloggers..
lame da xmengupdate blog ni..sbk btl ngn my wedding preparation.hikhik..
hari ni nk review my first diy for my wedding..
my first wedding preparation bunga duduk.=P
tada..


ni la bunga stokin y sy nak buat for all my VIP guest.
di atas bunga itu nk letk sebiji chocolate ferero rocher.



nak buat bunga duduk ni dlm 100 pcs..baru buat 1 pcs da skt tgn.
nsb la my mama offer nk tolg buatkn skali..love u mama..hehe..
sgt jimat kalau buat sendiri.da save cost di sini.
done with my first wedding preparation..
till next entry gurls..berusaha membuat lg 99 pcs...

chaiyokkk!!

7 comments:

  1. hehe..bunga duduk tu mksdnye bunga tu sedang duduk..hehe..
    xtau la nk bg nm ape..bunga tu boleh berdiri di kaki sendiri.independent..=P
    slalunye buat bunga pahar tp sy jd kn die rendah ckit,so die boleh la duduk.ntala..hehe.xtau nk explain..maaf ye cik eny=)

    ReplyDelete
  2. bahahaha..
    kelakar baca komen awk..
    kite pn tertanya2 bunga duduk tu apa..
    hmm.. tp nampak cantik sangat..
    yg gambar tu hasilnya ke? wahh.. cantik.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kelakar ke cik nasha?xtau la nk bg nm ape y sedap ckit..da buntu idea.hehe..=P
      nt da buat byk ckit, kte tunjk kn hasilnye ye..

      Delete
  3. macam bunga rozet ek..
    lawa la..
    nnti nak buat jugak la kalo rajin..hehe;p

    ReplyDelete
  4. Hi. we're new and we're having an opening promotion for weddings&parties! feel free to visit & contact us for more info!

    ReplyDelete

About Me

My photo
Melaka, Malaysia
Assalamualaikum..hello everyone. I'm Lynn..a girl who wanted to start her new life with someone very very very special. This blog is for her journey to be a bride and wanted to share her love, happiness, sadness and all the feeling to prepare for the Big Day.InsyaAllah dengan ketentuan Yang Maha Esa.. jehelynn..

^.^ tabung kawen..sila la tekan saye ^.^